Fra bogens bagside:
En forræder i politiet. Vidner, der bliver truet. Og en lejemorder, der ikke er til at stoppe.

Erlagruppens ”fikser”, Richard Falke, er i livsfare. Han sidder inde med oplysninger, der kan fælde den kriminelle underverdens mest magtfulde mand, og uret tikker mod en kommende retssag. En lejemorder får til opgave at gøre Rickard tavs, godt hjulpet på vej af en forræder i politistyrken. Erlagruppen gendannes, og med politibetjent Liv Kaspi i spidsen jagter de lejemorderen. Liv er tvunget til at bruge al sin styrke og dygtighed for at overleve – og redde dem hun elsker allermest.

Min anmeldelse:
I dette andet bind i serien kommer den ret specielle og private efterforskningsgruppe, Erlagruppen, igen på hårdt og farligt arbejde i en dramatisk sag. Et af gruppens medlemmer måtte gå under jorden udenlands efter begivenhederne i første del af serien, og nu jages han af en lejemorder styret af en rigtig led karl.

Bagsideteksten fortæller tilstrækkeligt om handlingen, så jeg afslører ikke mere, men igen fortæller Pernilla Ericson sin historie på velskrevet og stram vis, så bogen er effektiv spænding og krimiunderholdning, der er baseret dele af virkeligheden. Det fremgår af forfatterens efterskrift, men det viser sig heldigvis også undervejs i forfatterens greb om plot og begivenheder.

Afslutningen lægger ikke spor ud til en fortsættelse af serien, men mon ikke der kommer flere bøger om Erlagruppen. Det kan Pernilla Ericson nok fortælle mere om på årets krimimesse, hvor hun er på programmet. Se det her: http://krimimessen.dk/program.

Den får 8 sikre skydeskivepoint her og 4 krimihjerter på krimifan.dk

Pernilla Ericson
Jeg finder dig
HarperCollinsNordic, 2018
347 sider