Jeg har af krimifan.dk fået den opgave at lave en Top 10 over de bedste krimier, jeg har læst. Det har været næsten umuligt, fordi min oplevelse med krimier og andre spændende bøger gennem de mange år, jeg har læst og anmeldt bøgerne, har ændret sig.

Det blev efter nogen overvejelse til 2 lister, der hver rummer 10 forfattere og nogle titler, men som på ingen måde er ranglistet. Det vil være en helt umulig opgave. Derfor er den opstillet alfabetisk efter forfatternavne.

Den klassiske liste rummer forfattere og bøger, som gennem årene har betydet meget for min udvikling af præferencer i krimilitteraturen. Den rummer forfattere og bøger, der selv efter en del år stadig står stærkt i min hukommelse.

Den aktuelle liste rummer forfattere, der stadig skriver bøger, og som har gjort særligt indtryk på mig de senere år.

Se listerne HER: