Bogen er gæsteanmeldt af Charlotte Johansen, der skriver sådan:

Fra bogens bagside:
Årtusindeskiftet skulle bringe nye tider med sig, men for Ella blev nytårsaften 1999 en skæbnesvanger aften, hvor hun som den eneste overlevede et forfærdeligt overfald på medarbejderne i den lokale Blockbuster. Den formodede gerningsmand forsvandt kort tid efter og er ikke set siden.

Femten år senere dulmer Ella sit trauma med piller, dårlige dates og løgne, men da hun bliver bedt om at hjælpe den unge Jesse, den eneste overlevende af et lignende angreb, bliver de grusomme minder vakt til live.

Noget tyder på, at der er tale om den samme gerningsmand, og i selskab med FBI-agenten Keller og advokaten Chris forsøger Ella at finde hoved og hale i de to sager. 

Efter lukketid er en intens thriller om familiebånd, klasseskel og traumer.

Min anmeldelse:
Ella, der har svært ved at være i et forhold og i det hele taget at forholde sig til livet, bliver bedt om at tale med den unge Jesse, der nægter at tale med nogen, efter hun som den eneste har overlevet et brutalt angreb. Angrebet, der minder utrolig meget om om det, Ella selv havde været udsat for, formår at trænge igennem til Jesse, og bliver bekræftet i mistanken om den samme gerningsmand. 

Jesse, der er anbragt i familiepleje og ikke har haft den bedste opvækst, ender med at blive beskyldt for at have iscenesat angrebet, da flere ting peger på hende som gerningsmanden. Men det hænger ikke helt sammen, og hun får hjælp af advokaten Chris, der vise sig at være mere involveret i sagen, end nogen der ved. Det er nemlig hans storebror, der blev beskyldt for mordene i 1999, men da han blev løsladt pga manglende beviser og sidenhen forsvandt, blev sagen aldrig opklaret. Chris håber, at han med sin uddannelse som advokat kan finde sin bror og få ham frikendt for mistanken og få Jesse frikendt for beskyldningerne mod hende. 

FBI-agenten Keller, der er højgravid med tvillinger, bliver sat på opgaven om at finde ud af, hvem der står bag angrebet og mordene i den nye sag. Hendes opgave er at finde ud af, om det er samme gerningsmand som i Blockbustersagen, og hun kommer på noget af en opgave, da det viser sig, at intet er, som det ser ud, og alt bliver væltet på hovedet, som sagen skrider frem. Med livet som indsats viser det sig, at gerningsmanden er tættere på, end de regner med, og vil gøre alt for ikke at blive fanget. 

Alex Finlay har skrevet en rigtig god krimi med masser af twists og en uforudsigelig slutning. 

Charlotte giver bogen 8 skydeskivepoints, og det bliver til 4 krimihjerter på krimifan.dk.

Alex Finlay
Efter lukketid
Falco, 2023
407 sider

Bogen er modtaget som anmeldereksemplar fra forlaget.