Fra forlagets beskrivelse:
Hvor langt vil du gå for at beskytte den, du elsker? 

Efter tyve års adskillelse er Matthew igen sammen med sin universitetskæreste, Helena, og de er taget på en impulsiv ferie til Island. Beruset af forelskelse vandrer de i den barske natur, da Helena pludselig falder ned ad en klippeskrænt …

Mens Helena hænger på kanten af døden, afslører hun en mørk hemmelighed. Matthew er i chok, og da han efter Helenas redning får hele sandheden at vide, lover han ikke at sige det til nogen.

Chokket bliver dog forvandlet til rædsel, da de hjemme i Sydengland opdager, at nogen har overhørt Helenas afsløring og forsøger at afpresse hende. Det udløser en kæde af begivenheder, der truer med at ødelægge ikke kun parrets nye forelskelse, men hele deres liv.

Matthew står over for et valg: Skal han gå til politiet eller beskytte Helenas hemmelighed?

Palle Thomsen har anmeldt bogen sådan:
Mark Edwards er en britisk bestsellerforfatter, og denne er hans første udgivelse på dansk. Det er en thriller, og dem har jeg det svært med.

Umiddelbart synes jeg, det må være nemt at skrive thrillere, man skal bare dynge på med det ene usandsynlige og urealistiske gys efter det andet, og det samme sker i denne i mindre grad. 

For yndere af genren er den sikkert god. Historien skrider langsomt fremad mod det store klimaks med en del indlagte mord, indespærring i kælder, mafiabøller o.s.v.

Min subjektive vurdering er 2 point og den objektive vurdering bliver nok 6 point.

Mark Edwards
Sig det ikke til nogen
Straarup & Co, 2024 
408 sider

Bogen er modtaget som anmeldereksemplar fra forlaget.