Tegneseriemaraton på Hjørring Bibliotek

Denne udgivelse er endnu er bevis på, at moderne biblioteker også er kulturproducenter og har en understøttende funktion for det lokale kulturliv.

I bogen bringes de tegneserier, som 7 lokale tegnere lavede til et 8-timers tegneseriemaraton på Hjørring Bibliotek. Inden tegnerierne gik i gang, blev der blandt en hel hatfuld ord trukket 2, der skulle indgå i handlingen, og som også udgør bogens titel.

Det er blevet nogle meget forskellige tegneserier både i teknik og udtryk samt i måden, stopordene indgår, men de viser alle et engagement i mediet. Sammenlagt er det blevet til en spændende udgivelse med nogle finurlige og sjove historier. Yngste deltager var 16 år, og den ældste var 60.

Ligesom ved 2 tidligere tegneseriemaraton “Færøsk rødvin i striber” (2010) og “Skotskternet sirupskage” (2011), er årets tegneserier også udgivet i bogform. Vil du høre mere om projektet, kan du kontakte idémanden, bibliotekar Lars Simonsen på Hjørring Bibliotekerne ved at maile til ham HER.

Vil du låne bogen kan den søges frem i Hjørring Bibliotekerne her eller bestilles hjem via bibliotek.dk

Roskilde Festival på pension
Hjørring Bibliotekerne, 2016
(80 sider)