Fra bogens bagside:
I den her bog kan du læse om mig, Mille, og så min bedste veninde (som også hedder Mille), og hvordan vi juler for vildt hele december måned. MASSER AF JULESLIK!

Vi har selvfølgelig nissevenner i klassen, og sammen med vores vikar, Klasse-Lasse, arbejder vi VIRKELIG SERIØST på at vinde konkurrencen om skolens flottest pyntede klasselokale.

Der er også noget om et mega sjovt Lucia-kor, og julekalender til Basse – og verdens skøreste nissepranks.

P.S. JONAS ER VIRKELIG JULEROMANTISK 💘

Intro til serien

Når nu det er en bog, der foregår i december, så kommer denne anmeldelse lidt sent, men så må I huske den nogle måneder, for har I børn eller børnebørn i den rigtige alder, så skal de absolut læse den. I kan måske begynde med de første i serien!

Min ældste datters datter, Anna, går lige nu i 5. klasse, og hun har skrevet anmeldelsen af denne bog, der er nummer 4 i serien om Mille og Mille. Hun har også anmeldt disse bøger i serien:

mens hun (eller måske mig) desværre har overset bind 3: Mig & Mille – på dybt vand

På forlagets hjemmeside – https://gutkind.dk/forfatter/anne-sofie-hammer/  – er der link til materiale om serien – bl.a. kravlenisser.

Annas anmeldelse: 
Jeg syntes, den var spændende og sjov at læse, og den handlede godt om jul.

Det virker godt med tegningerne i bogen. De giver en bedre forståelse, og jeg tænker, at mindre skolebørn sagtens også godt kan læse den.

Jeg syntes også, at den var meget sjov, og der er jo altid lidt ballade med i bøgerne, og det gør, at bogen får noget mere karakter.

Det var også spændende, at der var lidt konkurrence i, hvem der kunne lave det flotteste klasselokale i skolen. Det gælder også lige det med konkurrencen om det flottest pyntede hus på Klasse-Lasses vej, og så er der selvfølgelig altid lidt hemmeligheder og mystik med i Mig og Mille bøgerne.

Jeg giver den 5/5 (jule)stjerner

Anne Sofie Hammer og Sofie Lind Mesterton
Mig & Mille – juler for vildt
Gutkind, 2023
160 sider

Bogen er modtaget som anmeldereksemplar fra forlaget.